Behandeling-apparaten van oplosmiddelen en afvalwater.

Sinds 1977 ontwikkelt en installeert FORMECO oplossingen voor de behandeling-apparaten van oplosmiddelen en afvalwater over de hele wereld.

FORMECO is in enkele decennia en met meer dan 35.000 installaties de nummer één specialist in de behandeling van oplosmiddelen en industrieel afvalwater.

Het assortiment oplosmiddelenrecyclers bestaat uit de DIstatic reeks met oplosmiddelvulling en handmatige afvalterugwinning, en een DYnamic-reeks met schraapmessen voor residuconcentratie.

Er is een industrieel assortiment beschikbaar waarvan de apparaten zijn ontworpen volgens de specifieke eisen op basis van de hoeveelheid oplosmiddelen en de aard van de te behandelen.

De explosie-veilige regeneratoren voor oplosmiddelen voldoen aan de ATEX-normen.

Het assortiment waterverdampers heeft een reeks apparaten die vervuild water in verschillende hoeveelheden gaande van 10 tot 3000L/uur kunnen behandelen en zijn ontworpen volgens de door de klant gevraagde critiria.

Op basis van het distillatieprincipe werken de regeneratoren van oplosmiddelen en waterverdampers automatisch en zonder toezicht of speciale behandeling.

Met onze apparaten voor de behandeling van oplosmiddelen en vervuild water kan U belangrijke besparingen realiseren!

Distilleertoestel van Oplosmiddelen

Distilleertoestel van oplosmiddelen

Apparaat voor belandeling van industriele water

Apparaat voor behandeling van industriele water

Spuitpistoolreiniger

Spuitpistooltreiniger

FORMECO – Ets Rase Yves
rue Louis Burteau, 46 – B-5032 Bothey
Tél : +32 473 702.606 / +32 81 94.65.02
email: info@formeco.be